GRATIS EN SNELLERE EXPRESVERZENDING

Privacybeleid

Verklaring over het verzamelen van persoonlijke informatie

Deze verklaring inzake het verzamelen van persoonsgegevens ("PICS") is bedoeld om u te informeren, in overeenstemming met de Verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens (Personal Data (Privacy) Ordinance):

  1. van het doel waarvoor uw door ons verzamelde persoonsgegevens zullen worden gebruikt nadat ze zijn verzameld in verband met uw gebruik van deze website ("Website") of uw aankoop van producten die via deze Website worden verkocht ("Producten");
  1. aan wie uw persoonsgegevens kunnen worden doorgegeven; en
  1. aan wie u verzoeken om toegang tot of correctie van gegevens kunt richten.

Wij kunnen deze PICS herzien door deze pagina te wijzigen. U dient deze pagina van tijd tot tijd te raadplegen om kennis te nemen van eventuele wijzigingen die wij aanbrengen.

1. Gegevens gebruiker

1.1 ("wij", "ons", "onze") is de gebruiker van de gegevens.

2. De betrokkenen

Deze PICS is van toepassing op persoonsgegevens van ("u" of "uw"):

(a) Bezoekers: personen die onze Website bezoeken;

(b) Gebruikers: personen die Producten kopen, aanvragen of ontvangen;

(c) Contactpersonen: personen die contact met ons opnemen via onze Website, per e-mail of op andere wijze.

3. Wat wij verzamelen

3.1 Wij kunnen de volgende soorten persoonsgegevens verzamelen, bewaren, verwerken, overdragen en gebruiken:

(a) van Bezoekers: IP-adres of andere unieke apparaatidentificatoren;*

(b) van Gebruikers:

  1. gebruikersnaam;
  2. account wachtwoord;

iii. volledige naam; *

  1. e-mail adres; *
  2. factuuradres; *
  3. afleveradres;*

vii. betalingsinformatie; *

viii. telefoonnummer;

(c) van Contacten:

  1. volledige naam; *
  2. e-mail adres; *

iii. alle andere persoonlijke gegevens die u ons verstrekt.

* geeft verplichte persoonsgegevens aan

3.2 Als u ons geen verplichte persoonsgegevens verstrekt, zijn wij mogelijk niet in staat u toegang te verlenen tot onze Website, u onze Producten te leveren of te reageren op uw communicatie met ons.

4. Doel en gebruik

4.1 Wij kunnen uw persoonsgegevens verzamelen, bewaren, verwerken, overdragen en gebruiken voor een van de volgende doeleinden:

(a) om onze Producten aan u te leveren, zoals:

  1. om uw bestellingen te beheren en uit te voeren;
  2. indien u ervoor kiest een account te registreren op onze Website, om uw bij ons geregistreerde account aan te maken en bij te werken; en

iii. om de facturering en betaling van uw bestellingen te verwerken en te vergemakkelijken;

(b) om het gebruik van onze Website te monitoren en te analyseren, en om geaggregeerde statistieken over dat gebruik op te stellen;

(c) om uw ervaring op onze Website te personaliseren, met inbegrip van het identificeren van uw voorkeuren en gedrag om beter op uw individuele behoeften in te spelen;

(d) om onze Website en onze Producten te verbeteren op basis van informatie en feedback die wij van u ontvangen en op basis van onze analyse van het gebruik van onze Website en de aankoop van Producten;

(e) voor onderzoek en ontwikkeling, en door uw persoonsgegevens te gebruiken om te testen, te onderzoeken, te analyseren en te helpen bij productontwikkeling (onder meer met machinaal leren);

(f) voor klantenservice en om ons te helpen effectiever te reageren op uw serviceverzoeken, om feedback te ontvangen en voor ondersteuningsbehoeften;

(g) voor niet-marketingcommunicatie met betrekking tot uw bestellingen, zoals orderbevestigingen en verzendingsberichten;

(h) voor technische doeleinden en voor projectbeheer;

(i) om de veiligheid, beveiliging en integriteit van via onze Website verzamelde persoonsgegevens te helpen handhaven;

(j) om fraude te voorkomen;

(k) voor gerechtelijke procedures of indien vereist door regelgevende instanties, overheidsinstanties en officiële onderzoeken;

(l) voor direct marketing, maar alleen als wij uw toestemming krijgen (zie paragraaf 11 hieronder); en

(m) voor andere doeleinden die rechtstreeks verband houden met het bovenstaande.

4.2 Door ons verzamelde persoonsgegevens mogen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, tenzij:

(a) u uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor het gebruik voor de desbetreffende andere doeleinden;

(b) het doel rechtstreeks verband houdt met het doel waarvoor de persoonsgegevens werden verzameld; of

(c) het ons is toegestaan de persoonsgegevens te gebruiken voor andere doeleinden die voortvloeien uit een vrijstelling of anderszins in overeenstemming zijn met de toepasselijke wet- en regelgeving.

5. Overgeplaatste personen

5.1 Wij kunnen uw persoonsgegevens doorgeven aan de volgende personen:

(a) onze werknemers en functionarissen;

(b) onze dochterondernemingen, en hun werknemers en leidinggevenden;

(c) Shopify Inc., een IT-dienstverlener die door ons in dienst is genomen om de Website te beheren en te onderhouden en om uw bestellingen via de Website te verwerken, en haar dochter- en moedermaatschappijen;

(d) Paypal Holdings Inc. en haar dochterondernemingen, en andere betalingsverwerkers of facilitators ("Betalingsverwerkers") die wij kunnen inschakelen om betalingsprocessen voor ons uit te voeren met betrekking tot onze Producten of in de loop van onze activiteiten;

(e) leveranciers van onze Producten ("Leveranciers"), om verzending van onze Producten aan u mogelijk te maken;

(f) andere door ons ingeschakelde dienstverleners en gegevensverwerkers, zoals:

  1. administratieve dienstverleners;
  2. IT-diensten en softwareleveranciers;

iii. aanbieders van gegevensanalyse;

  1. dienstverleners op het gebied van gegevensinvoer en -verwerking;
  2. aanbieders van clouddiensten; en
  3. krediet referentie bureaus.

(g) onze verzekeraars en bankiers;

(h) onze juridische, financiële en boekhoudkundige professionele adviseurs;

(i) andere bedrijven, organisaties of personen voor zover vereist door de toepasselijke wet- en regelgeving, een juridisch proces, een verzoek van de overheid of wanneer de openbaarmaking gepast is omwille van de veiligheid. Dit omvat de uitwisseling van uw persoonsgegevens met andere bedrijven, organisaties of personen met het oog op bescherming tegen en preventie van fraude; en

(j) andere bedrijven, organisaties of personen als onderdeel van onderhandelingen over een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, consolidatie of herstructurering, financiering of overname van het geheel of een deel van onze activiteiten door of in dat andere bedrijf.

5.2 Door betalingen aan ons te verrichten via Betalingsverwerkers, gaat u rechtstreeks een overeenkomst aan met de Betalingsverwerker en bent u onderworpen aan diens gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. U dient het privacybeleid van de betalingsverwerker te lezen en, indien van toepassing en naar eigen goeddunken, aan te geven dat u akkoord gaat met het privacybeleid van de betalingsverwerker, dat niet wordt beheerst door deze PICS of door ons privacybeleid.

5.3 Indien wij uw persoonsgegevens aan andere personen doorgeven, zullen wij de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens waarborgen door vertrouwelijkheids- of andere contractuele clausules op te nemen in de overeenkomsten met derden met wie wij uw persoonsgegevens delen.

5.4 Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met anderen dan die welke zijn beschreven in paragraaf 5.1 hierboven, indien wij u daarvan vooraf op de hoogte brengen en uw toestemming krijgen.

6. Cookies

6.1 Ons Cookiesbeleid maakt deel uit van dit Privacybeleid op basis waarvan u onze Website kunt bezoeken en gebruiken.

6.1 Een cookie is een klein gegevensbestand dat een website naar uw computer of apparaat kan sturen wanneer u onze Website bezoekt.

6.2 Cookies worden gebruikt om websites beter en efficiënter te laten werken, meestal door ze in staat te stellen u te herkennen en belangrijke informatie te onthouden die uw gebruik van een website gemakkelijker zal maken (bv. door uw gebruikersvoorkeuren te onthouden).

6.3 Wij gebruiken cookies om:

(a) technische gegevens op te slaan om ervoor te zorgen dat onze Website correct en efficiënt wordt geladen en weergegeven wanneer u onze Website bezoekt;

(b) keuzes die u hebt gemaakt of informatie die u hebt verstrekt (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) te onthouden, zodat uw voorkeuren bewaard blijven voor uw toekomstige bezoeken aan onze Website en u uw identiteit bij uw toekomstige bezoeken niet opnieuw hoeft te verifiëren;

(c) te analyseren hoe u door onze Website navigeert om ons te helpen het ontwerp ervan te optimaliseren; en

(d) uw gedrag en voorkeuren te volgen, zodat wij kunnen beoordelen in wat voor soort informatie en producten van ons u geïnteresseerd zou kunnen zijn.

6.4 We gebruiken:

(a) sessiecookies die uniek zijn voor elk bezoek dat u aan onze Website brengt; en

(b) blijvende cookies die niet worden verwijderd wanneer u uw browservenster sluit en die worden geactiveerd telkens wanneer u onze Website bezoekt.

6.5 De cookies die wij gebruiken zijn ofwel:

(a) noodzakelijke cookies die essentieel zijn voor onze Website om u te helpen van pagina naar pagina te gaan en de functies van onze Website te gebruiken;

(b) functionaliteitscookies die onze Website in staat stellen om keuzes die u maakt te onthouden en meer persoonlijke functies te bieden; of

(c) prestatiecookies die informatie verzamelen over uw gebruik van onze Website en ons helpen de werking ervan te verbeteren.

6.6 Wij gebruiken een beperkt aantal cookies van derden, deze vindt u in ons Cookiesbeleid.

6.7 Door gebruik te blijven maken van onze Website zonder ons op de hoogte te stellen van uw weigering om cookies te gebruiken of uw toestemming in te trekken, stemt u in met ons gebruik van cookies.

6.8 U kunt het gebruik van cookies weigeren of uw toestemming te allen tijde intrekken door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Deze instellingen zijn meestal te vinden in het menu "opties" of "voorkeuren" van uw internetbrowser, of door te klikken op "help" in het menu van uw browser. Het verwijderen van cookies kan invloed hebben op uw gebruik en ervaring van onze Website.

6.9 Wij bewaren cookies alleen voor de duur die nodig is voor de functie waarvoor ze worden gebruikt. Deze functie varieert naargelang de cookie.

7. Retentie

7.1 Wij bewaren uw persoonsgegevens gedurende de periode die redelijkerwijs nodig is om te voldoen aan de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. Wij kunnen uw persoonsgegevens ook langer bewaren indien dit noodzakelijk is om te voldoen aan onze contractuele of wettelijke verplichtingen.

7.2 De persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt, worden na het verstrijken van deze bewaringstermijn vernietigd.

9. Toegang en correctie

9.1 U hebt krachtens het PDPO het recht om:

(a) een kopie te vragen van uw persoonsgegevens die wij in ons bezit hebben, tenzij wij zijn vrijgesteld van het voldoen aan een verzoek om toegang tot gegevens; en

(b) ons verzoeken de nodige correcties aan te brengen in verband met persoonsgegevens die u onnauwkeurig acht nadat wij een verzoek van u om toegang tot uw gegevens hebben ingewilligd. Wij kunnen een verzoek om gegevenscorrectie weigeren indien wij van mening zijn dat de persoonsgegevens juist zijn, een meningsuiting of de voorgestelde correctie onnauwkeurig is.

9.2 Indien u toegang wenst tot uw persoonlijke gegevens of deze wenst te corrigeren, kunt u contact met ons opnemen.

9.3 Wij behouden ons het recht voor een redelijke vergoeding te vragen voor de verwerking van een verzoek om toegang tot of correctie van persoonsgegevens.

10. Direct marketing

10.1 Wij kunnen uw verzamelde persoonsgegevens gebruiken om onze Producten rechtstreeks aan u te verkopen.

10.2 Het soort persoonsgegevens dat wij gebruiken voor direct marketing doeleinden zijn:

□ uw volledige naam;

□ uw e-mailadres;

□ Ik heb geen bezwaar tegen het gebruik van dit soort persoonsgegevens voor direct marketing.

□ Ik maak bezwaar tegen het gebruik van de soorten persoonsgegevens in de aangekruiste vakjes voor direct-marketingdiensten (maar niet tegen de andere soorten).

10.3 De direct-marketingactiviteiten die wij voornemens zijn te verrichten met gebruikmaking van uw persoonsgegevens zijn:

□ informatie en promotiemateriaal over: onze producten, producten die lijken op die welke u eerder hebt gekocht, kortingen en andere promoties, en informatie over ons waarvan wij denken dat die voor u nuttig kan zijn;

□ updates met betrekking tot onze Website of Producten; en

□ feestelijke groeten.

□ Ik heb geen bezwaar tegen het ontvangen van dit soort direct-marketingactiviteiten.

□ Ik maak bezwaar tegen het ontvangen van de soorten direct marketing activiteiten in de aangevinkte vakjes (maar niet tegen de andere soorten).

10.4 Indien u niet uitdrukkelijk uw toestemming geeft, mogen wij de soorten persoonsgegevens niet gebruiken voor de in dit punt 11 beschreven direct-marketingactiviteiten.

10.5 Indien wij uw toestemming voor direct marketing ontvangen, kunnen wij uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden doorgeven aan de in punt 5.1 genoemde personen.

10.6 U kunt ons te allen tijde verzoeken te stoppen met het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct-marketingdoeleinden door ons een e-mail te sturen of door te antwoorden met de kop "unsubscribe" op elke direct-marketingmededeling van ons.

100% kwaliteit
Gratis verzending
Snelle verzending
Tevreden klanten